personas con cáncer

Persones amb Càncer

Escolta:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

En el marc del Pla Oncològic de la Comunitat Valenciana, la Conselleria de Sanitat elabora una sèrie de monografies sobre informació per a pacients amb càncer, familiars i entorn basada en l’evidència científica. L’objectiu d’aquestes monografies és contribuir a millorar qualitat de la informació que reben les persones amb càncer sobre la malaltia, tractament, efectes secundaris del tractament i com afrontar el procés de la malaltia.

Aquestes monografies són un instrument que facilita la comunicació dels professionals de la salut amb el pacient i contribueix al coneixement del procés de la malaltia per al pacient.

Les associacions de persones amb càncer són un recurs important en la lluita contra el càncer. Estan constituïdes per persones voluntàries que treballen al costat dels professionals de la salut proporcionant eines bàsiques de comunicació i relació amb les famílies i els pacients. A través del seu suport i suport contribueixen a millorar la seva qualitat de vida i els problemes derivats de la malaltia oncològica.

Publicacions relacionades

Veure publicació Afrontar el càncer Afrontar el càncer
Veure publicació Oncologia pediàtrica La Fe Oncologia pediàtrica La Fe
Veure publicació Oncologia pediàtrica Alacant Oncologia pediàtrica Alacant
Veure publicació Oncologia pediàtrica Clínic Oncologia pediàtrica Clínic
Veure publicació Dones amb Càncer de Mama Dones amb Càncer de…