formacion1

Pacient Actiu

Escucha:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Les persones amb alguna malaltia crònica probablement visiten diverses vegades a l’any un professional sanitari. Però es veuen en la necessitat de prendre diàriament decisions pròpies al respecte. L’educació dels pacients per a atendre’s a ells mateixos es convertix en fonamental en este context de malalties cròniques. Ser un PACIENT ACTIU suposa estar capacitat per a comprendre i manejar la pròpia malaltia i complementar així la labor dels professionals sanitaris.

El Programa PACIENT ACTIU oferix ajuda a les persones amb alguna malaltia crònica perquè milloren la pròpia atenció cap a la seua salut. Es du a terme en tallers que impartixen persones afectades també per malalties cròniques, formades i acreditades per la universitat nord-americana de Stanford.

Consulta el fullet per a saber-ne més i, si vols participar en el programa, omple el formulari online. Si ho prefereixes pots descarregar-lo aquí, imprimir-lo i lliurar-lo en el teu centre de salut.

Nom *

Cognoms *

Data de Naixement

Telèfon *

Correu electrònic

Nº SIP *

Centre de Salut

Curs que sol.licita *

Horari disponible *

Com ha conegut el programa *

Observacions


Vídeos relacionats

Veure vídeo Atenció Pacients Crònics 2 Atenció Pacients Crònics 2
Veure vídeo Atenció Pacients Crònics 1 Atenció Pacients Crònics 1
Veure vídeo Pacient Actiu: presentació del programa a professionals de la salut Pacient Actiu: presentació del…
Veure vídeo Presentació Pacient Actiu Presentació Pacient Actiu
Veure vídeo Taller Pacient Actiu a Castelló Taller Pacient Actiu a…

Publicacions relacionades

Veure publicació Programa Pacient Actiu Programa Pacient Actiu