mosquitos2

Xicotetes picadures

Les persones estem en contacte continu amb l’ambient i amb altres sers animals com els insectes. Alguns d’ells (mosques, mosquits, caparres, etc.) són capaços d’incomodar-nos per mitjà de picadures o mossos que poden produir-nos un malestar momentani iinclús en alguns casos són capaços de contagiar-nos certes malalties. En general este ha sigut un fet aïllat que havíem de tindre en consideració quan viatjàvem a altres països.

Però actualment, algunes espècies d’estos insectes s’han detectat en el nostre entorn, com és el cas del mosquit tigre i altres vegades som nosaltres qui ens acostem al seu hàbitat natural com en el cas de la mosca negra.

Cada 7 d’abril, en l’aniversari de la fundació de l’Organització Mundial de la Salut, OMS, en 1948, el món sencer dedica un dia a pensar en la salut i el benestar. En el 2014 s’ha proposat el lema “xicotetes picadures, són grans amenaces” i iniciem una nova secció que ens ajudarà a reconéixer estos insectes, a aplicar mesures adequades per a protegir-nos d’ells i a saber l’actuació que hem d’observar si som objecte de la seua agressió.

Més informació sobre el mosquit tigre:

http://www.sp.san.gva.es/DgspPortal/docs/MosquitoTigreV.pdf

Publicacions relacionades

Veure publicació Mosquit tigre Mosquit tigre
Veure publicació Picades animals marins Picades animals marins
Veure publicació Picades insectes i aranyes Picades insectes i aranyes