Alimentació

Promoure una alimentació saludable ha sigut un punt prioritari d’actuació per a millorar la salut de la població. En l’actualitat, la societat ha adquirit consciència de la importància d’adoptar uns hàbits alimentaris correctes, ja que menjar sa contribuïx al benestar, promou la salut i protegix de la malaltia.

Tradicionalment, la dieta mediterrània ha format part de la nostra cultura i ha aportat beneficis a la nostra salut. La dieta mediterrània combina l’ús de determinats aliments i és rica en cereals, aliments d’origen vegetal (fruita, verdura, llegums) i peix, i moderada en carns roges i productes lactis. Tot això s’ha de complementar amb un descans adequat, portar una vida activa (passejar, anar en bicicleta, pujar les escales, etc.) i la pràctica d’activitat física.

Moltes malalties freqüents (obesitat, diabetis i malalties cardiovasculars) es poden previndre i alleujar per mitjà d’una alimentació adequada i la pràctica d’estils de vida saludables. S’elevarà així el grau de salut individual i també el de la població.

Alimentació Saludable

Més informaciò

Dieta i Salut

Més informaciò

Seguretat Alimentària

Més informaciò