Ebooks

Ací trobaràs tots els llibres i fullets que hem publicat en format .epub per a llegir-los directament a través del teu lector de ebooks

Microrelats sobre el Càncer – Primera edició

Vam llançar una iniciativa al nostre mur de Facebook convidant als nostres fans a escriure sobre el càncer.

Volíem sumar-nos des de Cuídate CV al moviment de normalització de la malaltia que s’estava duent a terme des de les associacions i organismes de lluita contra el càncer amb motiu de la celebració del Dia Mundial.

Descàrrega en PDF

Descàrrega en .epub

Microrelats sobre el Càncer de Mama

Amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer, vam llançar un concurs de microrelats des de Cuídate CV per donar suport a la lluita contra el càncer de mama, compartir experiències i donar suport a les afectades.

Durant dues setmanes vam rebre al nostre mur de Facebook 12 microrelats relacionats amb el càncer. Ens van escriure malaltes, parents, personal sanitari, filles, etc.

Descàrrega en PDF

Descàrrega en .epub

Microrelats sobre el Càncer – Tercera edició

Altra vegada, amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer, vam llançar una iniciativa en el nostre mur de Facebook i en el nostre perfil de Twitter, convidant als nostres seguidors a escriure sobre el càncer.

Com sempre, desde Cuídate ens sumem al procés de normalització d’aquesta malaltia, i ho fem a través dels nostres usuaris.

Descàrrega en PDF

Descàrrega en .epub

Guia de Vacunació per a Pares

Aquesta guia de vacunació per a pares serveix perquè els pares tinguen una informació útil, clara i objectiva de les vacunes incloses en el calendari de vacunació infantil de la Comunitat Valenciana. Així, sabran quines vacunes han d’administrar als seus fills i quan.

Amb això, volem que continueu tenint una actitud favorable cap a la vacunació.

Descàrrega en PDF

Descàrrega en .epub

Recull de Receptes Cardiosaludables

Des del Facebook de Cuídate CV vam organitzar un concurs de receptes saludables amb la col·laboració dels supermercats Masymas i l’Associació Valenciana de Consumidors i Usuaris.

Amb el lema “Cuida la teua alimentació i cuidaràs la teua salut” busquem animar els ciutadans a cuidar-se.

Descàrrega en PDF

Descàrrega en .epub